Bestelling annuleren

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Allesopcanvas.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Allesopcanvas.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Indien u een order wenst te annuleren, dan moet u dit doen alvorens het tuindoek werd gefabriceerd.

Afkoelperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, uitgezonderd op maat gemaakte tuindoeken. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar u toe).

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten.

Verzendkosten

U betaalt tussen slechts een klein tarief voor de verzendingen, afhankelijk van het formaat canvas.

Betaalmogelijkheden

U kunt veilig betalen via de betalingsprovider Mollie. Betaalmogelijkheden zoals VISA/MasterCard, iDeal, ..